Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Constructeur Tekenaar

Plaatsingsdatum 30-07-2018 Functiecategorie Techniek - Ontwerp / design
Standplaats Ede Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 40 Salaris -

Ede-Wageningen Engineering (ook wel: EWE) is per direct op zoek naar versterking. Wij zijn op zoek naar mensen met passie en affiniteit voor leidingontwerp en aan de slag willen in de ondergrondse infra. EWE is een nieuw ingenieursbureau met een groot netwerk met klein- en grootschalige projecten, complexe engineering en een grote hoeveelheid aan kennis en ervaring binnen een jong en bruisend team. Ben jij de Tekenaar / Constructeur met een passie voor ondergrondse transportleidingen, die mee wil bouwen aan een nieuwe organisatie?

 

Tekenaar-Constructeur

Als tekenaar-constructeur is het voor jou een dagelijkse uitdaging om in de wirwar van het bestaande infra een pad te vinden om een nieuwe infrastructuur aan te leggen. Dit pad kun je vervolgens omzetten in een duidelijk ontwerp in AutoCad. In hoofdzaak zal je je bezig houden met warmteleidingen, maar o.a. ook riolering en waterleidingen maken onderdeel uit van je werk. Je houdt rekening met de technische eigenschappen van de verschillende leidingdisciplines en bent altijd op zoek naar optimalisatie van je ontwerp.

 

Aan deze functie is een uitdagend ‘learning on the job’ opleidingstraject gekoppeld waarin je wordt begeleidt door professionals uit het vak. De eerste maanden wordt je een drietal dagen per week opgeleid op het kantoor in Rotterdam naast een ervaren Tekenaar-Constructeur en Engineer. De overige dagen wordt je opgeleid en meegenomen op het kantoor in Ede door een Tekenaar en de Projectleiders. In nauwe samenwerking met Engineers en Tekenaar-Constructeurs ga je buiten schouwen en ontwerp je een tracé die aan de normen van de klant voldoet. Je tekent de beoogde tracéroute en houdt rekening met de sterktetechnische berekeningen en uitvoeringsmethodieken. Je zorgt uiteraard voor de juiste kwaliteit, digitale en fysieke beschikbaarheid van de projecttekeningen.

 

Wat ga je doen?

- Je kan in de bestaande situatie in de ondergrond een plek zoeken om de voorlopige lijn van het tracé uit te zetten. De ontworpen lijn werk je uit naar een nauwkeurige tracétekening.

- Je houdt rekening met de randvoorwaarden van de uitvoering.

- Je leert werken met de wensen en eisen van de klant om zo tot de beste oplossing te komen.

- Je bent in staat om complexe tekeningen te ordenen en te structureren.

 

Functie-eisen

- MBO+ of HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een civiel technische achtergrond

- Solide basiskennis van AutoCad

- Kennis van de bodem en relevante wetgeving is een pré

- Ruimtelijk inzicht

- Bereidheid aanvullende cursussen te volgen

- Bereid om te reizen tussen Rotterdam en Ede

 

Welke kwaliteiten neem je mee?

- Uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee je kunt verbinden

- Technisch inzicht en een sterk analytisch vermogen waarmee je problemen oplost

- Assertiviteit, je spreekt uit jezelf mensen aan om je doel te bereiken

- Nauwkeurigheid, voor onder andere een zorgvuldige documentatie en tekeningen

- Doortastendheid, je stelt de juiste vragen en bent continu op zoek naar verbetering

- Zelfstandigheid, waarmee je de weg van het voorlopige ontwerp naar het definitieve ontwerp doorloopt en de voortgang van het project bewaakt

 

Wat staat daar tegenover?

- Een gevarieerde job binnen een groeiend team

- Veel verantwoordelijkheid

- Professionele ontwikkeling o.a. door een dynamisch en veelzijdig intern opleidingstraject

- 30 vrije dagen

- Een goede pensioenvoorziening

 

Bedrijfsinformatie

Ede-Wageningen Engineering bestaat uit mensen die optimaal met elkaar samenwerken, weten waar je collega’s mee bezig zijn is immers belangrijk. Er wordt een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid gevraagd. Medewerkers moeten zelfkritisch zijn en zelf zorgen voor toetsing/controle van hun werk door een (senior) collega. Er wordt ook een hoge mate van flexibiliteit gevraagd: afspraken kom je na, ook al duurt het langer dan verwacht. Daar staat flexibiliteit tegenover: ieder deelt zijn of haar eigen tijd in, binnen de kaders van de afspraken die met collega’s en voor projecten zijn gemaakt. ’s Avonds laat door werken en ’s middags vroeg de kids van school halen bijvoorbeeld.

 

Je komt terecht in een snel groeiend en gedreven team met een no-nonsense cultuur. Daarin zijn de communicatielijnen kort maar krachtig, een plek voor aanpakkers. De continue uitbreiding van bedrijfsactiviteiten zorgt voor een veranderende werkomgeving.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Ontwerp / design
Branch(es) Energie & Nutsvoorziening
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden tekenaar, constructeur, vacature, energietransitie, stadsverwarming, stadswarmte, duurzame energie, energietechniek, engineering, tekenwerk, kabels en leidingen, pipelines

Contactgegevens

Contactpersoon Zoƫ Veenendaal

Vestigingsplaats

Solliciteer